Styckevis och Helt är ett knippe performance-akter, texter och bilder från två decennier med livsviktiga teman. Om skapandets vånda, om tro och tvivel och att omfamna ambivalensen. Att hantera livet som rhizom. Om krigets vanvett. Om att göra mig synlig, bli sedd och våga språnget. Ja varför det blev som det blev – med livet och konsten. Styckevis och Helt är ett samarbete med Umeå Teaterförening och visades i Kulturmejeriet i Röbäck 2022.

Styckevis och Helt is a bundle of performance acts, put together as a public performance in cooperation with Umeå Teaterförening. Faith and doubt in artmaking, the agony of creativity, and to handle life as a rhizome. Making myself visible, being seen, moving my borders.

Artikel i Västerbottenskuriren.

Foto: Jonas Nimrodsson

Annons

Styckevis och Helt, 2022

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s