UPP-såt

Uppsala kommuns stadshus 2018 – 2021

UPP-såt är ett gestaltningsuppdrag som kommer att uppföras vid den södra entrén till det nybyggda stadshuset i central Uppsala. Ämnet för den tredelade gestaltningen är demokrati;

På global/intellektuell nivå, Anslag, på lokalsamhällets nivå, Hembygd och på individnivå, Avtryck. Materialet  blir aluminium. En kantat, UPP-såt D2, med inslag av performance, kommer att tas fram i samarbete med en tonsättare. Denna framförs vid invigningen.

 

UPP-såt (Intent)

Uppsala municipal building, 2018 – 2021

UPP-såt is a commissioned work, that will be installed at the southern entrance of the new municipal building in Uppsala. The issue for the art work is democracy at a global/intellectual level, at the level of local society and at an individual level. The material of the installation will be aluminum. A performative cantata, UPP-såt D2 for choir, will be created in cooperation with a composer, to be performed at the opening ceremony.

UPP-såt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s